Bemutatkozás

Már gyerekkorom óta autó mániás vagyok. Egy komolyabban fertőzött! A klasszikus amerikai filmeken, illetve sorozatokon nevelkedve,  Knigh Rider, TJ-hooker, Miami Vice, meghatározóvá vált, hogy leginkább amerikai autók.

Magyarország igazi veterán autós nagyhatalom lett és volt jó pár év, amikor lehetett válogatni a jobbnál-jobb amerikai vasak között. A válság előtti éveket hívom arany éveknek. Volt, hogy közel 20 amerikai autó állt nálam is, illetve 3-4 projektem futott egyszerre. Dolgoztam a filmesekkel, kaszkadőrködtem, limuzinoztam, több nagyobb rendezvényt szerveztem, pörgött az élet.

Közel 10 éve, hogy elkezdtem nemzetközi autós találkozókat szervezni. Évente 3-4 nagyobb találkozót szervezek.

A Hot Rod építésről egyedi véleményem van. Szinte minden autó típusból lehet, sőt kell is Hot Rod-ot építeni. A lényeg az arányosságban és a részletekben rejlik.

Saját projektek: 1966 Oldsmobile Toronado

                              1937 DKW Hot Rod

                              1978 Chevrolet Corvette

                              1936 Chevy Pickup Hot Rod (Chevy-Csepel 1957)

 

parduc.hotrod@gmail.com​

 

Idővonal

2000-2006-2007-2008-2009-2010-2011-2012-2013-2014-2015-2016-2017

Vágjunk a dolgok közepébe? Áh, nem… Ez egy kis bemutatkozás lenne a Szervezők részéről.

Leírjuk itt az eddigi ténykedéseinket, azaz a rengeteg – közel 25 – Találkozót bemutatjuk kronológiai sorrendben, hogy mindenki megértse az aktuális autós megalomániánk okát és megismerjen bennünket és munkásságunkat 

2000

A 2000-es évek elején még álmodni sem mertünk arról, hogy közel 15 év múlva már hatalmas autós rendezvényeket szervezünk mindenki nagy örömére…, mondjuk ez nem teljesen igaz hiszen StreetTuning részről itt indult el egy elhatározás, hogy vagy autót építünk, vagy találkozót szervezünk, szerencsére mindkét dolog összejött idővel illetve útjára indult egy Globális Autókatalógus is!

2006

Ez az első igazi mérföldkő amitől számolhatjuk a Rendezvényeink sorát, kezdve egy nagyon egyszerű Zsámboki Lecsófesztivál mellé települt 20 autós mini találkozóval az I. Tuning és Veterán Autókiállítás -sal. Ez volt a kezdet, de mivel mindenkinek tetszett jött sorba a folytatás…

Valami indult a Lurdy-ház hátsó parkolójában is. Mi kezdtük el a mini találkozókat Budapesten, annyira nem is volt mini, sokszor 60-70 különleges amerikai autó gyűlt össze!

2007

Ebben az évben hivatalosan is megalakult a Street Tuning Club Hungary és Pécelen segítkezett egy Kastélyban megtartandó rendezvény lebonyolításában.

Autós túrák sorozata, ami nagy sikert aratott, sokszor 50-60 autóval keltünk útra.

2008

A lehetőség újra adott volt Zsámbokon nyáron és éltünk is vele újra Tuning és Veterán Autókiállítás néven egy közel 60 autós rendezvényt sikerült abban az időben összehozni olyan kiállítókkal mint Magyar Maserati Club és Gyöngyösi Veterán Klub. Nagyon sok pozitív visszajelzés után úgy éreztük itt az idő valami nagyobb dologra.

Ebben az évben még egy nagy dolog történt Velünk mégpedig, hogy a Tuning Show-n helyet kaptunk a Pavilonban és kiállíthattunk 4 szép autót, azóta is szerencsére minden évben megadatik a lehetőség, hogy sok szép autóval emelhessük a hatalmas Show amúgy sem kis fényét!

Elindult az azóta is sikeres BalatonV8, először a szántódi Rév kempingben. Amerikai, épített és Hot Rod, közel 300 autóval.

2009

Az előző éveken felbuzdulva és a Klub országos méretűre növekedésének apropójából a tavaszi nemzeti ünnepünkön Tura Városában szerveztünk egy évadnyitó talit amire 70 autó érkezett. Nagy vízválasztó volt ez az év hiszen Zsámbokon Streettuning Show néven egy 140 autós rendezvényt sikerült összehozni és ezzel hatalmasat sikerült nőlni az autósok szemében is mint szervezők. Még ebben az évben volt két kisebb találkozó is Zsámbokon. Na ez után jött az igazán nagy megalomán ötlet első felvonása, ha már ennyien eljöttek egy kis faluba abban az időben akkor akár Rekordra is válthatnánk egy kicsit több autóval a megmozdulást, jött is a telefonálás és egyeztetés…

A BalatonV8 teltházas lett.

2010

A rengeteg telefonnak és egyeztetésnek köszönhetően lehetőséget kaptunk egy óriási Budapesti rendezvény a Szeptemberfeszt keretein belül megszervezendő Amerikai és Tuning autóstalálkozó lebonyolítására ahová 200 autót ígértünk a főszervezők pedig egy hivatalos rekordot, majd 512 autó lett és egy tömegszerűségi rekord a végeredmény! Na ez a nem semmi…

Egy kicsit elkalandoztunk időben de visszakanyarodva az év menetéhez először szerveztünk talit Szolnokra a Corához nem kis sikerrel, majd SzántódV8 névvel megrendezésre került egy örült amerikai holiday nyaralás és még összel egy Péceli kiruccanás is belefért az évben.

Hatalmas ötletként útjára indult a S(H)OW Stílusok Kerekeken Autószépségverseny is 30+20 serleggel és sok boldog díjazott emberrel!

Indult a Lurdy-ház hátsó parkolójából a BudapestV8!

Az országban először közös Amerikai és Tuning nagytalálkozó!

2011

A nagyon sikeres előző év után jött még egy sikeres év ahol kezdtünk Szolnokkal ismét majd Szántód, új belépőként Üllő és évzárásként a Népliget került megrendezésre egy kis Miss StreetTuning Hölgyszépségversennyel fűszerezve.

A BalatonV8-on különleges tuning verdák is részt vettek.

2012

Egy kicsit leálltunk mondhatná mindenki ebben az évben de ez nem így van. Szántód ismét nagy siker volt sok szép amerikai autóval. Az előző években elkezdett új helyeket másnak adtuk át mármint a szervezés lehetőségét, főleg olyanoknak akik helyben ténykedtek, mert így nekik segítettünk és nekünk is egyszerűbb volt. Egy kis malőr is kijutott abban az időben mert a Szeptemberfeszt a Népligeti munkálatok miatt pár héttel az esemény előtt lemondásra került, de mint máskor sem most sem estünk pánikba és új helyet keresve, ami a sokak által kedvelt Lurdy Ház lett még nagyobb számú autó rengeteggel megrendezésre került.

Ebben az évben megszűnt a Street Tuning Club Hungary mert nem jutott idő a 100 autóra duzzadt Klub életvitelére sajnos. De szép volt jó volt mindenkivel és itt is megköszönnénk minden kedves tagunknak a kitartást, bíztatást és, hogy a tagjaink voltatok és emeltétek, öregbítettétek a hírnevünket!

Útjára indult a mai napig nagy becsben tartott Év autója mintájára kitalált Az Év Tuning Autója Választás. Ez egy díj amit egy éven át a legegyedibb autó építője birtokolhat!

Elindult a LurdyV8! Még több autóval.

2013

Azért, hogy nehogy StreetTuning nélkül maradjon a Világ megalakult a StreetTuning WorkShop

A Balatoni amcsi buli átköltözött Zamárdiba a környék legszebb kempingjébe és azóta is ott van megszervezve kibővítve veterán és tuning autósokkal. A kedvenc Népligetünk is átkerült ettől az évtől más szervezők kezébe így csak társ szervezők voltunk abban az évben. Elindult az azóta is sikeres ZamárdiV8.

2014

Hamvaiból újjáéledt Új Streettuning Club néven a régi-új Klub pesti központtal és szerveztek is egy hatalmas találkozót a Lurdy parkolóba amerikai és tuning autókkal és persze Velünk… Zamárdiba leköltözött abban az évben Az Év Tuning Autója Döntője is.

A lehetőségek végtelenek voltak mert kijutott a WorkShop egy kedves ismerősünkkel Prágába az ottani Tuning Show-ra és egy nagyon becses TOP20 díjat bezsebelt!

Olyat szerveztünk abban az évben amit még senki soha talán itthon egy igazi Tokiói hajsza feelinges mélygarázs partit a Köki Terminálban természetesen Drift nélkül, de 7 szép hölggyel kárpótoltuk a látogatókat akik megmérköztek a Miss StreetTuning címért 2011 után újra. A rendezvény hatalmas siker lett…

2015

Egy kicsit a StreetTuning háttérbe vonult, de a N.A.T. nem ők továbbra is szervezték a talikat Zamárdiba, Kökibe és még újra Üllőre is. Nekünk pedig jutott egy veterán autós Pécel.

Autóépítő Verseny néven kibővült Az Év Tuning Autója Választás és útjára indult első saját autósműsorunk felvétele Gázpedál címmel.

Évente két KökiV8, teltház!

Üllőn is teltházas bulit csináltunk!

2016

Ismét egy kicsit vissza vonult a csapat találkozók szervezése terén, de tudatosan, hogy a háttérben elinduljon majd valami amit a jövő hozhat… Persze a már jól bevált nyaralás a Balaton parton Zamárdiban és a IV. KökiV8 megszervezésre került.

Elindult az Autókatalógus autósoldalunk autokatalogus.online webcímmel, megalakult a Hot Rod Garage Hungary és leegyszerűsödött a StreetTuning név, hogy nehogy valaki nélkülünk maradjon véletlenül.

2017

Íme az év amikor teli vagyunk ötlettel, felkéréssel, lehetőségekkel és a megalomán ötletünk folytatásával…, azaz Guinness Rekord-ot szeretnénk felállítani azzal, hogy minden legyártott autótípusból ki szeretnénk állítani egyet-egyet, eszement mi?! de mi ezt szeretjük és nagyon örülnénk ha Veletek ez meg is valósulna!!!

Mi is vár Rátok egy kis VIP Autó Expo Esztergomban, egy kis nyaralás Zamárdiban és a giga-mega rendezvény Fóton az Auchan parkolójában, ahol nem kisebb a cél mint 1000 autó!!!

Autókatalógus TV névvel pedig az Autókatalógusunk kerülne nyomtatható formából nézhető formába áprilistól.

10 egy néhány év alatt sok mindenki ismer, hogy mindig azt mondom áh Én már nem csinálok semmit hát szerencsére nem fogy ki soha az autós ötlettáram és mindig csinálok valami autósat… /Krisztián/

Tarts Velünk 2017-ben is!!! Köszönjük szépen!

StreetTuning, Hot Rod Garage Hungary